Een eenvoudige sleutel voor frietkraam voor feestje onthuld

Ter introductie van het andere merknaam met Bavaria bezit Frietfeest in binnen twee uur ruim 3500 personen voorzien van friet en snacks.

Er dient afdoend ruimte te bestaan op ons verharde en horizontale ondergrond om een wagen te kunnen posten

Het lijkt te lukken aangezien onze friet is iedere keer vol geestdrift onthalen. Een Frietfiets kan zijn wit en bezit ons compacte, vriendelijke en originele uitstraling.

Dus tevens mits personen voor een 2e (of 3e keertje) terugkomen voor nóg ons lekkere snack, wordt die alsnog continue in een frisse en schone frietkraam gebakken. En allicht ruimen we na afloop dit afval op. Alles draait om tevredenheid!

Hieronder vindt u een prijsoverzicht van onze meeste voorkomende aanvragen op fundering over een tijdsduur over max. twee uur, doch indien u andere wensen heeft kan u dan ook allicht tevens bij het terecht.

Om te voorkomen dat Frietfestijn.nl te gering of te heel wat meeneemt, geeft u dan ook vooraf het reeks gasten via en het via u dan ook vastgestelde menu. Dat kan zijn in feite alles hetgeen er nodig kan zijn om een mobiele frietkraam op de event te mogen huren.

Twee met onze frietkramen zijn voorzien over snackautomaten waar uw gasten alleen een frikandel, kroket ofwel overige snack uit kunnen trekken. Kiest u dan ook voor dit pakket ‘onbeperkt eten tijdens 2,5 uur’, vervolgens zult u zien dat ‘onbeperkt’ voor ons tevens zeker ‘onbeperkt ‘betekent!

Bij het huren van een frietkraam zijn er verschillende mogelijkheden. Niet iedereen wil een uitgebreide menukaart. Voor sommigen zal friet en de standaard snacks genoeg zijn.

Een jongeren milieugroep Jongeren Milieu Aktief zal de universiteiten en hogescholen langs betreffende een frietkraam betreffende patat van natuurlijk geteelde aardappelen.

Voor meer info Denies beschikken over wij verscheidene afwijkingen maten frietkramen in ons assortiment voor verhuur. Onze frietkramen zijn passend voor kleinere en vollere gezelschappen. Ofwel dit meteen gaat over een klein verjaardagsfeestje met slechts enkele tientallen mensen, ofwel teneinde ons hoger evenement, voor Denies beschikken over we het geschikte formaat frietwagen om uw gasten te voorzien aangaande een lekker versgebakken frietje.

Onze missie: dit onderhouden van onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en ons behoorlijk scala over voordeligste kwaliteit snacks voor u op locatie.

Een frietwagen betreffende De Goudkleurige Leeuw is een gewilde afsluiter met feesten en evenementen. De nette snackwagen biedt selectie uit verscheidene snacks, frites en sausen.

Bezit u interesse om een frietwagen te huren in ofwel rond Limburg? Neem vervolgens telefonisch of via e-mail contact met Snackmobiel.nl op. Wij antwoorden graag alang uw vragen.

Via deze pagina kan u dan ook eenvoudigweg onze standaard pakketten vergelijken. Mocht u meer informatie wensen ofwel bezit u dan ook verschillende wensen dan kunt u het iedere keer telefonisch bereiken op 06-24555263 ofwel via e-mail: info@frietfestijn.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *